За нас

The Makeup Academy е училище по грим в София, в което над 400 доволни ученици са се потопили в магията на грима с пълно обучение. Работим само с най-добрите професионални продукти, сред които са Plouise, Anastasia, MAC, Dior. Следим за развитието на курсистите ни и им предоставяме възможност за кратки стажове, както и информираме за нови позиции за гримьори ежемесечно.

Училището e създадено от професиналния гримьор и преподавател Таня Христова. Специализирала грим в The London Makeup School и в The London School of Beauty and Makeup, Таня има богат опит като beauty & sfx гримьор на MAC Cоsmetics, в предавания, клипове и фотосесии в Англия и България.

За насСАМОСТОЯТЕЛНО ОБУЧЕНИЕ

В The Makeup Academy държим да предлагаме качествено образование и да обръщаме внимание на нуждите на всеки наш курсист, затова курсовете се провеждат самостоятелно.

 

За насАДАПТИВЕН КУРС

Адаптираме се към вашите нужди. Можем да изработим програмата на курса, в зависимост от това какво точно искате да научите.

 

За насНАЙ-ВИСОК СТАНДАРТ НА ОБУЧЕНИЕ

На всеки урок в The Makeup Academy се представя демонстрация от професионален гримьор на живо, за да може нашите курсисти да видят стъпка по стъпка теорията в действие. Не разчитаме на видеозаписи или на остарели учебници.

 

За насРАБОТИМ С НАЙ-КАЧЕСТВЕНИТЕ ПРОДУКТИ

Осигуряваме на курсистите продукти от световни марки козметика, с които да работят по време на курса. Представяме професионални марки като MAC, Inglot, Anastasia, Plouise и обясняваме подробно на курсистите предназначението на всеки продукт, за да си изградят представа какво им е необохдимо в куфара за работа след като завършат курса.

 

За насЦЕНТРАЛНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Намираме се в центъра на София. Може да ни достигнете лесно с градски транспорт или с кола.

 

За насСЕРТИФИКАТ

Курсистите ни получават сертификат от The Makeup Academy за завършен курс за професинален грим в края на обучението. Като допълнение може да се издаде и удостоверение от МОН за обучение по част от професия, валидно за упражняване на професии в целият европейски съюз и в много страни не-членки на ЕС. Издава се след успешно положен изпит.

 

За насОТСТЪПКИ

В The Makeup Academy знаем, че нашите курсисти се нуждаят от качествени продукти за работа. Помагаме на нашите ученици да придобият отстъпки в магазините на Radiant и Inglot. Куристите ни могат да се възползват и от онлайн отстъпки с марките Lollipop Cosmetics, Eylure, Essence, Catrice, Paese, CheriUp.

 

За насВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РАЗВИТИЕ

В The Makeup Academy създаваме трайни връзки с куристите и подпомагаме развитието им като предоставяме възможност за различни стажове. Нашите курсисти са гримирали за фотосесии на MATRIX, събития като Международен фестивал на прическата и красотата, Essence Birthday Party /отразено в списание Cоsmоpоlitan/, GLAMOUR BEAUTY FESTIVAL /отразено в списание Glamour/. Партнирали са си с марки като AVON, Catrice, Essence. Често провеждаме семинари и споделяме обяви за работа и стажове. Нашите курсисти се развиват успешно в сферата на грима и работят в салони, телевизия, списания, за световни марки като Estee Lauder, Radiant, Beauty Zоne, Douglas, Smashbox и много други.

 

За насРАЗНООБРАЗИЕ НА ТЕХНИКИ И ТИПОВЕ ГРИМ

За да научим курсистите да адаптират уменията си към тенденциите, всеки наш курс покрива класически /дневен, вечерен, сватбен грим, pin-up, грим за бал, лифтинг грим/ и модерни в момента визии /cut crease, арабски грим/. По време на курсовете курсистите могат да участват в избора на материала, който се учи и да избират между различни визии.

Количка

Книга Помощник на гримьора е вече налична!

Впиши се

Още нямате акаунт?

Този уебсайт използва бисквитки. Продължавайки напред, Вие се съгласявате с това.
Магазин
Списък с желания
0 елементи Количка
Моята сметка